At blive brugt af ham

Giv gaver

Jeg læser dette ordsprog: “Et menneskes gave skaffer det plads og giver det foretræde for de store” (Ord 18,16).

Nej, jeg har ikke lige oplevet det… men når jeg tænker over det, så er der sket mange ting der, hvor jeg har givet noget til andre… Noget af mig selv, noget jeg har købt eller fundet… noget hvor jeg havde opmærksomhed på, at en anden kunne blive glad…

At give – gaver – det åbner mange døre…

Ja, tag fat der! Giv!

Vend din opmærksomhed mod, hvad du kan give til andre… Udforsk det univers… Brug din kreativitet… Gør det til en daglig sport…

Spændende… Virkelig spændende!

Og her et par ord mere på vejen om at give…

“For husk, at den, der sår sparsomt, skal også høste sparsomt, og den, der sår rigeligt, skal også høste rigeligt. Men enhver skal give, som han har hjerte til – ikke vrangvilligt eller under pres, for Gud elsker en glad giver. Gud magter at give jer al nåde i rigt mål, så I altid i alle måder har nok af alt og endda overflod til at gøre godt” (2 Kor 9,6-8).

“Giv, så skal der gives jer. Et godt, presset, rystet, topfyldt mål skal man give jer i favnen. For det mål, I måler med, skal I selv få tilmålt med” (Luk 6,38).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *