At modtage

Guds tegn

“Jeg sætter min bue i skyerne; den skal være tegn på pagten mellem mig og jorden” 1 Mos 9,13

Nogle gange længes vi efter et tegn… Vi føler behov for, at Gud afklarer os indeni med et tegn. Så vi virkelig ved, det er ham! Vi frygter for vores egen beslutning. Vi kan ikke overskue fremtiden. Vi er bange for at tage ansvaret. Vi længes efter at vide, at vejen frem er tryg.

Her gav Gud af sig selv et tegn. Ingen havde spurgt ham om det. Men han vidste, at mennesker nemt kunne komme til at frygte en vandflod mere. At uro i verden ville få dem til at frygte undergang, og at Gud havde forladt dem.

Så Gud gav dem et tegn. Gud gav os et tegn: Regnbuen i skyen! Med den fortæller Gud os: Jeg forlader dig aldrig! Du kan altid være tryg på min tilstedeværelse i dit liv. Jeg vil gå sammen med dig igennem det hele – og du går ikke under. Jeg elsker dig for evigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *