At modtage

Jesus svarede på hans bøn

Officeren havde i sit hjertet mærket, at Jesus kunne gøre forskel for hans syge tjener. Derfor kom han. Han troede på det, han havde set og hørt om Jesus. Ja, han vidste, at bare Jesus sagde et ord, så ville hans tjener blive rask.

Med enkel tillid. Tro. Så vidste han det.

Bare et ord.

Og Jesus sagde til officeren: “Gå, det skal ske dig, som du troede!”

Ja, selvfølgelig. Det var jo derfor, han var kommet!

“Og hans tjener blev helbredt i i samme time” (Matt 8,13).

Ja, selvfølgelig: Det skete, da Jesus sagde det.

Wau – hvad siger Jesus til dig – lige nu?

Jesus, Jesus, Jesus, jeg kommer til dig, fordi jeg tror på dig. Og jeg vil gerne lytte til, hvad du vil sige til mig. Nu. Hvilken styrke giver du mig, som jeg ikke har? Hvilken kærlighed, fred, glæde, ikke-bekymring, hvile, tjeneste, passion…

Tak, Jesus, jeg tror!

(Andagtsstykkerne fra 25/6-1/7 er med afsæt i beretningen i Matt 8,5-13)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *