At have tillid

Bøn med anerkendelse af Himmelens Herre

I går læste vi, at officeren kom til Jesus og bad.

Her er bønnen, han bad: “Herre, min tjener ligger lammet derhjemme og lider forfærdeligt” (Matt 8,6). Det er en forbøn. Forbøn for en der betød noget for officeren.

Officeren havde folk over sig og folk under sig. Han var vant til hierarki. Og han tiltaler Jesus ‘Herre’. I sit hjerte anerkendte han, at Jesus var over ham. Måske var han allerede i tanken om, at Jesus var overmenneskelig… Messias… Gud…

Kommer du til Gud som Gud? Som din Herre? Som den øverste i hele universet? Som ham, der kan alt, fordi han har skabt alt?

Kommer du med den indstilling i hjertet, at Gud er din herre? Er du klar til at give ham pladsen som herre i dit liv? Til at gøre hvad han siger? Også selvom du ikke forstår det?

Herre… Jesus… jeg bøjer mig for dig… For at lytte… Lytte, før jeg beder… Hvad ønsker du at sige til mig? Hvad vil du gerne, at jeg beder for? Hvem ser du, at jeg skal bære frem i forbøn til dig?

Elskede Jesus. Herre. Jeg begriber slet ikke, at du formår alt… Alt?! Du må bare gøre ud over, hvad jeg beder om eller forstår.

Tak, min Herre. Vær herre i mit liv i dag!

(Andagtsstykkerne fra 25/6-1/7 er med afsæt i beretningen i Matt 8,5-13)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *