At have tillid

Gud er den, som gør den virkelige forskel

I krig efter krig fortælles den samme historie: Det er Gud, som gør forskellen!

En dag er det Jonatan, Davids ven der siger disse forunderlige ord om Gud – som han tydeligvis kender: “Der er intet, der hindrer Herren i at give sejr, uanset om vi er mange eller få” (1 Sam 14,6). Og Gud gav dem sejr.

Og da den unge, ikke så store og i øvrigt ubeskyttede David kom mod filisterkæmpen Goliat, sagde han: “Så skal hele jorden erkende, at Israel har en Gud. og hele denne forsamling skal erkende, at Herren ikke frelser med sværd og spyd. Krigen er Herrens, og han vil give jer i vores hånd” (1 Sam 17,46-47). Og David slog Goliat til jorden med en sten, som han sendte af sted med sin stenslynge.

Historien fortæller os, at ingen overmagt kan vinde over os – når Gud er med os!

Om du er blandt de få…
Om du er lille…

Ja, når du står der, hvor du menneskeligt set overhovedet ikke kan overskue situationen – så kig op! Gud er der. Han elsker dig. Og har du valgt ham – så kan intet eller ingen hindre ham i at hjælpe dig.

Det er historien om Gud! Også midt imellem krige og voldsomme ting… Ja, intet er så voldsomt, at han ikke også rummer det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *