At have tillid

Hans ord er fulde af håb og mulighed

“Sådan har jeg talt til jer, mens jeg endnu var hos jer. Men Talsmanden, Helligånden, som Faderen vil sende i mit havn, han skal lære jer alt og minde jer om alt, hvad jeg har sagt til jer” (Joh 14,25-26).

De var bange, og du sagde til dem: Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! (vers 1) – og den historie ser jeg hele vejen igennem Bibelen: Alt muligt ser umuligt ud – men det er det bare ikke for dig! Du har veje, hvor der ingen vej er.

Igennem Det Røde Hav. Sejr ved Jeriko. Barnløse kvinder får børn. Døde bliver levende.

Det er ikke muligt!

Uden dig!

Med dig…

Muligt!

Mind mig altid om at dit er muligt. Ja, at intet i mit liv vil få mig til at strande – fordi du er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *