At have tillid

Du skal ikke være bange

“Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig!” (Joh 14,1).

Jeg ved, at du så let bliver bange. Har du tillid til mig?

Åh, min elskede Jesus, jeg elsker, at det er det første, du siger. Du kender mit hjerte. Du ved, at frygt og bekymring så let griber mig, når jeg presses. Og du fortæller mig, at jeg ikke skal være bange. For du er lige her.

Jeg hører din stemme i mit sind: Har du tillid til mig? Den var så kærlig og inviterende, den dag hvor du sagde det så tydeligt. Varmen strømmede ud fra dig. Jeg vidste i det øjeblik, at det er det vigtigste i mit liv: At jeg har tillid til dig.

Hver dag, uanset hvad jeg møder, så handler det om det samme: At jeg læner mig indtil dig i tillid i stedet for at give efter for det, jeg kan frygte. Når jeg i øjeblikke oplever, at frygten griber mig, må jeg anholde den med koncentrationen om dig: Jeg har tillid til dig! Og denne situation kan blive til mit bedste – når jeg giver slip, og hviler i tillid til dig.

Det er forunderligt. Det er trygt. Det er så fyldt af glæde. Det er så grundlæggende. Det rører ved mit hjertes dybeste behov: At frygt fjernes – at troen fylder tomrummet og kærligheden fra dig strømmer ind.

“Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig!” (Joh 14,1).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *