At have tillid

Jesus løfter dig ud af forfærdelsen

Jesus vidste det. Det var svært for disciplene at høre, at Jesus snart ville gå et sted, hvor de ikke kunne følge ham. De var så sårbare.

Og Jesus ved, hvordan dit liv er, og hvordan det er for dig, når du mærker din sårbarhed.

Han ved, at Djævelen ikke er hensynsfuld overfor sårbarhed. Tværtimod, så søger Djævelen vores svageste øjeblikke for sine angreb. Men Jesus ønsker at løfte dig et andet sted hen – når du er sårbar, bange, forfærdet.

Han siger til dem og til os: “Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og på tro på mig!” (Joh 14,1).

Hav tillid til mig. Mærk at jeg er lige her. Og når jeg er her, så behøver du ikke at forfærdes. Når du lægger dit tillidsfuldt i mine hænder, så er det ikke dig, der skal bære det. For jeg bærer det, og jeg bærer dig.

Jesus løfter dig ud af forfærdelsens mørke over til troens lys. Han erstatter din bekymring over dit med tillid til hans.

Lyt! Lyt til hans stemme og bliv ved med at lytte: Kære du, dit hjerte må ikke forfærdes. Du kan have tillid til mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *