At være elsket

Han holdt ud – på grund af glæden over dig!

Se Jesus! Se hvor meget han elsker dig!

Det står sådan her: “Vi ser hen til Jesus, troens banebryder og fuldender, som for den glædes skyld, der ventede ham, udholdt korset uden at ænse dets skam” (Hebr 12,2).

Jesus hang der på korset og fokuserede på alle dem, som ville blive frelst, fordi han gav sit liv! Han holdt ud, fordi han vidste, at hans kærlighed ville gøre forskel! Ja, hans kærlighed var så stor og stærk, at han ikke kunne udholde tanken om, at mennesker bare skulle gå fortabt… glide over i evig adskillelse… Han elskede så meget, at han ville genoprette det liv, som han i kærlighed oprindelig havde tiltænkt mennesker. Han holdt ud, fordi han elskede!

Tag imod ham – og du gør ham glad!

Om Maria sagde Jesus: “Hun har hældt denne olie ud over mit legeme som en forberedelse til min begravelse” (Matt 26,12). Måske havde hun faktisk købt den, fordi hun havde hørt Jesus sige, at han ville dø? Måske salvede Maria Jesus i levende live, fordi hun havde lyttet til Helligåndens stemme: At tidspunktet var nu? Da Jesus hang på korset, vidste han, at hans død ikke var forgæves: Maria havde taget imod ham.

Også en anden opmuntrede ham den dag. Røveren på korset: “Jesus, husk mig, når du kommer i dit rige” (Luk 23,42). Også han tog imod. Og han styrkede Jesus i at holde ud – for med røverens ord vidste Jesus, at hans død gjorde forskel!

Gør Jesus glad. Tag imod ham. Fortæl ham at hans store kærlighedsoffer gør forskel i dit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *