At være sammen med ham

Tom indeni? Han forlader dig aldrig!

Jeg ved ikke, hvad der lyder stærkest, hvis jeg siger: Jesus vil aldrig forlade dig. Eller hvis jeg siger: Jesus vil altid være hos dig. Det er jo to sider af samme sag.

I min bibeloversættelse står det sådan her: “Jeg vil bede Faderen, og han vil give jer en anden talsmand, som skal være hos jer til evig tid: sandhedens ånd” (Joh 14,16-17).

Men denne morgen kom jeg meget længselsfuld til Gud. Jeg havde sådan brug for at ‘mærke’ ham. Mærke Ånden røre mit hjerte. I bøn ledte han mig helt frem for sin nådetrone. Og han ledte mig til at tænke på en studiebog, som jeg skulle bruge til min andagt.

Her blev det første kapitel indledt med versene ovenfor – fra en anden oversættelse: “Han vil give dig en anden talsmand, som aldrig vil forlade dig. Han er Helligånden, som leder til al sandhed” (oversat fra engelsk).

Det rørte mig. Gud rørte mig. For selvom jeg kom i min tomhed – så havde Gud ikke forladt mig! Han var jo lige her, klar til at fylde mig igen! Med sig selv!

Så – jeg vil bare sige det til dig: Gud forlader dig aldrig! Og hvis du føler dig tom indeni, så er han ikke væk – han er lige ved siden af, klar til at fylde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *