At være elsket

Frieri…

Jeg ønsker at invitere dig med ind i en ydmyg og højetidelig stilhed og en storhed – for Guds kærlighed til dig er bare den allerstørste! Han kom for at give dig den største kærlighedserklæring, som overhovedet kan gives – som et frieri – for at du skal vælge ham for altid! Som en elsker, der længes efter at høre sin brud sige ja! Gud elsker dig – han længes efter dig!

Jeg skrev en sang om dette frieri. Omkvædet lyder: “Jeg min kærlighed dig give, jeg vil holde dig i live. Der hvor syndens ondskab råde, vil jeg favne dig i nåde. Må jeg evigt være din, vil du være min?” Find tekst og melodi her: http://www.elsketafham.dk/guds-kaerlighed/ Jeg fortæller også der lidt om, hvor stort det var for mig, at skrive denne sang.

Det gør stort indtryk på mig, at Gud elsker mig så meget. At han blev menneske – for at tale mit sprog – for at jeg personligt skulle mærke hans kærlighed til mig.

Gud er ikke en fjern Gud, men en nær Gud, som gør alt, for at vi skal mærke og tage imod hans store kærlighed til os!

“For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.” Joh 3,16

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *