At være elsket

Sig til Peter – sig det til dig!

Her kommer evangeliet med bare tre ord: Og til Peter!

Vi er på graven. Jesus er opstået. Englen siger til kvinderne: “Men gå hen og sig til hans disciple og til Peter, at han går i forvejen for jer til Galilæa” (Mark 16,7).

Ja, sig det til Peter, som om Jesus har sagt til englen, at han særligt skal huske Peter: Husk nu at send et ord til Peter. Jeg ved, at han har særligt brug for et ord fra himlen lige nu. Han svigtede mig, fordi han ikke kunne selv. Men jeg elsker ham så højt, og jeg vil gøre alt for ham – så han trænger ikke at gøre det selv. Jeg vil mødes med Peter. Jeg vil gå i forvejen for ham resten af hans liv. Sig det til Peter!

Sig det til Peter. Evangeliet – de gode nyheder – er til dig, personligt!

Gud siger til dig, at han elsker dig! Gud siger til dig, at han går foran dig. Gud er ikke bekymret over dine store fejltrin i livet – for han har lægedom. Han har en vej frem. Han har et kald til dig. Nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *