At være elsket

Gud elsker at fortælle, at han er nær

Ja, sådan rørte dette vers mig: “Jeg er Gabriel, som står for Guds ansigt, og jeg er sendt for at tale til dig og bringe dig dette glædelige budskab” (Luk 1,19).

Gabriel er kommet lige fra Gud til Zakarias. Gabriel har stået lige foran Guds ansigt, og nu er det Zakarias, der ser ham. Det er da nært!

Der er også engle rundt omkring dig og mig – selvom vi ikke ser dem. Og de har også adgang til at stå lige foran Gud. Og jeg tænker, at Gud også vejleder dem i forhold til, hvad de skal gøre for os. Også de er sendebud, der kommer med noget fra Gud til os.

Jeg elsker, at Gud er nær! Nær, som kan opleves på så mange måder. Jeg elsker, at historien om Gabriels møde med Zakarias indeholder både historien om nærheden, storheden og vigtigheden i at Gabriel kommer lige fra Guds ansigt til et menneske. Det er, fordi mennesker betyder noget for Gud. Det er fordi det, Gabriel kommer med, betyder noget.

Gabriel kom med budskabet om Johannes Døberens undfangelse, liv og opgave. Han fik et kald til at forberede hjerter på at modtage Jesus, så mennesker kunne komme Gud nær.

Gud ønsker dig nær. Og når du åbner dit hjerte for ham, så forbereder han også dit hjerte på at modtage mere af ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *