At have tillid

Hvad nu hvis bjerget ikke flytter sig?

Det var Jesus som sagde: “Sandelig siger jeg jer: Har I en tro som et sennepsfrø, kan I sige til dette bjerg: Flyt dig herfra og derhen! og det vil flytte sig. Og intet vil være umuligt for jer” (Matt 17,20).

Men hvad nu hvis det ikke flytter sig?

Så er det måske, fordi Gud i stedet vil lade dig bestige det…

“Ved din hjælp stormer jeg volde,
ved min Guds hjælp springer jeg over mure.”

“Han gør min fod let som hindens
og giver mig fodfæste på højderne.”

(Sl 18,30.34).

Gud har mange veje, hvor du ingen ser.

Kære Gud – vil du flytte denne udfordring – eller vil du give mig styrke til at komme igennem den, over den, så jeg ikke knuses men styrkes. Tak, at intet er for stort for dig, og at du er lige her! Jeg har tillid til dig, og du har også sagt:

“Du giver mig din frelse som skjold,
din højre hånd støtter mig,
din hjælp giver mig styrke.
Du skaffer plads for mine skridt,
og mine ankler giver ikke efter.”

(vers 36-37)

Tak, Jesus, aldrig alene, altid din hånd, din styrke. Tak fordi du skaber en vej foran mig – som jeg kan gå ad uden at vakle! Tak! Du er fantastisk! Jeg elsker dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *