At modtage

Guds plan – din plan

Jeg kiggede efter billede til en anden post, da jeg så dagens billede. Og ja, så inspirerede det mig til at skrive lidt.

Er der forskel mellem Guds plan og din plan?

Min vidunderlige erfaring er, at Guds plan for mig er større og mere robust end det, jeg kan forestille mig. Jeg har i øvrigt elsket at fordybe mig i Guds plan for os skrøbelige mennesker igennem historien om Juda. Det blev til bogen: Hans plan og min skrøbelighed – Judas liv og mit liv. Læs gerne den – den går så meget dybere i det.

Men lige nu, så lad os læse nogle vers, som fortæller lidt om Guds plan for dig:

“Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb” (Jer 29,11).

“For jeres planer er ikke mine planer, og jeres veje er ikke mine veje, siger Herren; for så højt som himlen er over jorden, er mine veje højt over jeres veje og mine planer over jeres planer” (Es 55,8-9).

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår, ham være ære i kirken og i Kristus Jesus i alle slægtled i evighedernes evighed! Amen” (Ef 3,20-21).

Jeg elsker det, Gud; ja, jeg elsker dig, Gud! Tag os lige med ind i din plan i dag. Jeg ved, at du hele tiden arbejder med din plan for mig – også selvom jeg til tider er optaget af min… Men lige nu vil jeg faktisk gerne slippe min plan… og bare være åben for: Hvad vil du gøre i mit liv? Gud, jeg vil se på dig – gør så hvad du vil gøre…

Åh, en skøn og spændende dag ligger foran…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *