At modtage

Har du hørt det?

Når Jesus er i nærheden – så hører vi på en anden måde…

Tænk… “da Elisabeth hørte Marias hilsen, sprang barnet i hendes liv, og hun blev fyldt med Helligånden” (Luk 1,41).

Helligånden fortalte Elisabeth, at hun var ved at blive vidne til noget stort! Helligåndens stemme fortalte hende, at Gud var nær. Helligånden gjorde hende klart, at hun og Maria og de ufødte drengebørn var en del af Guds store plan.

Frelsesplanen.

Har Helligånden fortalt dig om frelsesplanen? Har Helligånden fyldt dig med sig selv… så du kan juble og glæde dig over det, som er større end alt andet? Ja, glæden over ham, over frelsen, over hans plan i dit liv.

Jesus, jeg beder dig, brug de skønne beretninger om dit komme til verden til at røre vores hjerter – dybere end før… Tal til os om frelsesplanen til os – helt personligt… til mig! Lad mig høre Helligåndens stemme tydeligt… fyld mig med Helligånden…

Jesus – jeg takker og priser dig – jeg indbyder dig til at være det største og vigtigste i mit liv… mit alt… min jubel og min lovsang! Tak fordi du kom… Tak fordi du kommer til mig i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *