At have tillid

Fjendskab – hvor sidder det henne?

Det er ikke et trick-spørgsmål – helt enkelt: Fjendskab sidder i hjertet.

Så, når Gud siger: “Jeg sætter fjendskab mellem dig og kvinden” (1 Mos 3,15) – så må han gøre noget med mit hjerte!

Et sygt hjerte… “Hjertet er det mest bedrageriske af alt, det er uhelbredeligt, hvem gennemskuer det?” (Jer 17,9).

Menneskehjerter… Der kan elske den ene dag – hade den næste… Være loyale det ene øjeblik… svigte det næste… Holde fast i princip og retning i dette nu – flippe ud i det næste…

Hvad er det, der sker? Synd!

Har du oplevet djævelens rutsjebane? Det ene øjeblik tænker du, at noget er overstået og bedre – endelig virker Guds nåde i dit og andres liv… For at opleve, at det går gruelig galt det næste øjeblik. Var det hele bare et spørgsmål om, hvor djævelen lagde trykket? Hvornår han holdt ‘pause’…?

Sådan har jeg tænkt. Der har jeg erkendt: Selvforbedring duer ikke!

Jeg klynger mig til løftet: “Jeg giver dem et andet hjerte og en ny ånd i deres indre. Jeg fjerner stenhjertet fra deres krop og giver dem et hjerte af kød, så de følger mine love og omhyggeligt holder mine bud” (Ez 11,19-20).

Hjertekirurgi. Ægte fjendskab mod synd er et nyt hjerte, et nyt liv. Det kommer ikke fra mig, det kommer fra ham!

Pris Gud! Halleluja! Jeg kan ikke have tillid til mig – men jeg kan have tillid til ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *