At være elsket

Se korset – det fortæller alt!

Jeg så for mig: Jesus, der hænger der på korset…

Pælen, han hænger på, står på jorden og peger op mod himmelen. At han hænger der, vidner om så stor en kærlighed – og korset peger op på himlen på ham, der elsker dig så uendelig meget! Korset peger på, at vejen til himlen nu er totalt åben for dig – alt hvad der kunne hindre dig, har Jesus nemlig taget og båret.

Hans arme er udstrakte – som i kærlighed til et stort knus. Han vil favne dig – du er højt elsket; ja, hans arme peger – jorden rundt – enhver er favnet af hans kærlighed. Også selvom de endnu ikke ved det. Ingen er for langt væk til, at han kan favne i kærlighed – elske til omvendelse. Han har allerede gjort det! Gjort det, der skal til for at frelse dig! Du, Guds elskede!

“For således elskede Gud verden,
at han gav sin enbårne søn,
for at enhver, som tror på ham,
ikke skal fortabes, men have evigt liv.”

(Joh 3,16)

“For jeg er vis på, at hverken død eller liv eller engle eller magter eller noget nuværende eller noget kommende eller kræfter eller noget i det høje eller i det dybe eller nogen anden skabning kan skille os fra Guds kærlighed i Kristus Jesus, vor Herre” (Rom 8,38-39).

Tag imod hele himmelens kærlighed som det udtrykkes i korset: Jesus elsker dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *