At modtage

Kom i din tomhed – han vil åbenbare sig for dig

Hvis Gud – som ser i det skjulte – vil lønne mig – så må det vil betyde, at jeg ser ham, som er skjult?

Jesus sagde: “Men når du vil bede, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din fader, som er i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig” (Matt 6,6).

JA! Det er jo sådan, det er. Jesus siger i samme bjergprædiken: “En by, der ligger på et bjerg, kan ikke skjules” (Matt 5,14). Og – det er ikke meningen, at Jesus skal forblive skjult for os – han kom jo netop for at åbenbare sig selv for os! Han vil gerne, at du skal opleve ham nær i dit liv!

Så bed… han vil lønne dig… og åbenbare sig for dig!

Ja, og Jesus siger: “Jeg priser dig, fader, himlens og jordens Herre, fordi du har skjult dette for vise og forstandige og åbenbaret det for umyndige” (Matt 11,25) – og de umyndige, det er jo børnene. Vi skal ikke komme til Gud i vores visdom for at udgrunde ham – vi har ikke brug for en masse dygtighed på vores side for at finde ham – så vil det forblive skjult for os… Men kommer vi blot som barnet for at få, så vil Jesus åbenbare sig selv for os.

Enkelt: Kom til Gud, som du er i al din tomhed, med alle mangler, uden at forstå – bare kom – kom, og du vil få! Jesus vil åbenbare sig selv for dig – han vil lønne dig, at du kom til ham i tillid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *