At være elsket

Hvordan er Gud god mod dig?

Læs versene her under bøn: Gud, hvad vil du sige til mig?

“Forkynd mig din godhed hver morgen,
for jeg stoler på dig.
Vis mig den vej, jeg skal gå,
for jeg længes efter dig.”

Salme 143,8-9

Fortæl Gud om, hvad verset rører ved i dig…

Gud, jeg længes efter dit lys ind i alt det, der er mørkt… Gud, jeg længes efter din glæde skal overvinde al sorg og smerte i mig… Gud, jeg længes bare efter at mærke dig lige her… Tak, at det er en længsel, du har mødt igen og igen.

Gud, der er så meget forvirrende i mit liv… Uklarhed… Kaotiske ting… Jeg priser dig for løftet om, at du vil lede mig igennem det hele! Det er så trygt! Tak min Jesus.

Du er bare så god mod mig! Jeg kan tænke på alle de gange, du har vist dig for mig bare igennem de seneste måneder… Ord, der blev levende, når jeg læste dem… Jublende glæde i mit hjerte – lige fra dig!

Jeg vil bare takke og prise dig, min elskede Jesus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *