At blive brugt af ham

Opstandelsens kraft – i dit liv

Opstandelse – det handler om at en død bliver levende.

Jesus opstod fra døden til livet.

Forstår du virkelig, hvad det betyder? Det kan godt spænde tanken lidt ud…

Som vi kan læse om disciplene: “Indtil da havde de nemlig ikke forstået Skriftens ord om, at han skulle opstå fra de døde” (Joh 20,9).

Fra død til liv.

“Men dette er skrevet, for at I skal tro, Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn” (vers 31).

Fordi Jesus er, fordi Jesus er opstået, kan du få liv! Liv i et ellers dødt og livsløst hjerte. Er kærligheden død – så kan den blive levende igen. Det er intet mindre end overvældende!

“Hvor overvældende stor hans magt er hos os, der tror i kraft af hans mægtige styrke. Med den magt virkede han i Kristus, da han oprejste ham fra de døde” (Ef 1,18-19) – ser du det – den samme magt er tilstede i vores liv, som den magt der virkede, da Jesus gik fra døden til livet!

Lev i opstandelsens kraft! Fordi Jesus er i dit liv, kan du blive “en duft af liv til liv” (2 Kor 2,16). Han vil fylde dig med sig selv, med kærlighed, så du kan være en person, der bidrager til liv og glæde omkring dig – og ja, så andre mennesker måske selv finder Herren til al liv og glæde! Så de går fra døden til livet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *