At være elsket

Bedre end du beder om – vent på det!

Han havde læst et lille stykke om bøn, som jeg havde skrevet – og skriver til mig:

“A pro pos bøn så er der tre svarmuligheder: ja, nej og vent – og især vent skal vi være glade for, for det betyder, at Gud har noget bedre til os, og som er efter hans vilje.”

Ja.

Ja, men hvor kan det være svært at vente. Nogle gange forveksler vi endda ‘vent’ med ‘intet svar’, manglende interesse…

Men, når jeg er i mit ‘vent’ sammen med Gud – så mærker jeg, at det er hans! For jeg mærker jo, at han er hos mig. Jeg mærker, at han elsker mig og har omsorg for mit. Jeg hører hans stille stemme – overgiv det til mig… vent!

“Overgiv din vej til Herren,
stol på ham, så griber han ind.”

(Sl 37,5)

“Vær stille over for Herren,
vent på ham.”

(Vers 7)

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

“Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer. For enhver, som beder, får; og den, der søger, finder; og den, der banker på, lukkes der op for” (Luk 11,9-10).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *