At være elsket

Din klage bliver forvandlet til dans

Gud. Det er Gud, David taler til:

“Du forvandlede min klage til dans,
du tog min sørgedragt af mig
og klædte mig i glæde.”

(Sl 30,12)

Det er hans oplevelse og hans vidnesbyrd. Sådan skete det i hans liv. Hans liv blev et andet. Jeg forstår godt, at han siger: “Derfor vil jeg lovsynge dig uden ophør; Herre min Gud, for evigt vil jeg takke dig” (vers 13).

Salmen er skrevet til tempelindvielsen. Den begynder sådan her: “Herre, jeg priser dig, for du har trukket mig op fra dybet” (vers 2).

Og jeg kommer til at tænke: Hvis du er i dybet, et sted hvor altid er skredet – så kig op: Jesus er allerede ved din side for at trække dig op. Eller gå til stedet hvor du mødte ham sidst – og mærk at hans hånd er fast og god – han trækker dig op!

Sammen med ham vil din sorg ikke vare ved – han klæder dig i glæde. Og det går dybt, han forvandler dig indefra – fra at være fyldt af klage – til at være let og dansende.

Elsket af ham – sammen med ham – dit liv bliver et andet! Et liv fyldt med glæde og dans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *