At modtage

Er du klar til at modtage?

Jesus er i gang. Han kalder mennesker til omvendelse. Hvad de end kom af, så er det Kristus-bevægelsen, han nu kalder dem til. Det er den, han kalder dig til at være med i.

En ny bevægelse. Spændende. Hvad ville du kigge efter, hvis du byggede en ny bevægelse eller kirke op? Ressourcer, højst sandsynligt. Hvem har noget, de kan bidrage med?

Jesus begynder med det, du ikke har…

“Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres”
“Salige er de, som sørger, for de skal trøstes”

(Matt 5,3.4.6).

Lad os ‘mærke’ Jesus, som han er der på bjerget, han ser på dig med kærlighed…

Det er ok, at du er helt tom indeni… Det er ok, at du ikke ved, hvad omvendelse er… Det er ok, at du er blank på, hvordan du skal leve anderledes… Det er ok, at dine forestillinger om Himmeriget er tynde… Det hele er mit! Og jeg giver dig det!

Jeg ser din smerte… Alt det, som har såret dig ind i dit inderste… Nu er øjeblikket kommet, hvor glæde vil hele din smerte… Min kærlighed vil fylde dig som en balsam, der læger alt det i dig, der gør ondt…. Virkelig? Ja, jeg ser Jesus smilende foran dig, jeg ved godt, at du ikke forstår det… men bare tag imod mig, jeg gør det!

Jesus kalder dig til at modtage… Modtage hans kærlighed… Modtage ham…

Er du klar til at komme for at modtage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *