At modtage

Gud giver glæde

Glæde betyder rigtig meget for Gud. Og det er en gave, han giver os. Ikke noget vi skal fortjene os til eller kæmpe for at opnå. Han giver glæde til både mennesker, der tror og til mennesker, der ikke tror. Fordi Gud elsker! Fordi han ikke kan lade være. Fordi Gud åbenbarer sig selv på den måde, så vi kan lære ham at kende.

Se fx her: “I tidligere tider har Gud ladet alle hedninger gå deres egne veje, og alligevel har han vidnet om sig selv gennem sine velgerninger ved at give jer regn fra himlen og frugtbare årstider, ved at mætte jer og ved at fylde jeres hjerter med glæde.” (ApG 14,16-17).

Eller denne her: “For Guds rige er ikke mad og drikke, men retfærdighed og fred og glæde i Helligånden” (Rom 14,17).

Kære Gud, modtag min jubel… Jeg er så taknemmelig for den glæde, du giver mig… Igennem ting, jeg oplever i mit liv… Men også stærkt med sin tilstedeværelse – på trods af ting, jeg oplever i mit liv… Du giver mig glæde! Tak, tak, tak!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *