At være elsket

Vil du hellere have travlt?

Det er sandt, at der er meget, vi ikke har tid til. Så svaret: “Jeg har ikke tid,” er måske lige præcis så sandt, som det er sagt.

Men er det også blevet ‘nemt’ at have travlt? Nemmere at have travlt end at forholde sig til en masse ugjort? Bunker og lidt kedelige projekter skubbes måske bekvemt om bag den drivende travlhed med det, der er mest spændende, eller som råber højest?

Vil du hellere have travlt med dit end at interessere dig for andres? Er det egentlig lidt bekvemt at have travlt, fremfor at engagere dig i dine nærmestes behov og fortællinger?

Er nemmere for dig bare at lade hverdagens trummerum tage dig med hud og hår, fremfor at give dig tid til at ændre en kedelig, formel, ‘rituel’ bibellæsning til et levende og varmt møde med Gud?

Vil du i grunden hellere have travlt? Hvad vil du gerne se tilbage på, når 2023 er gået? Ja, for så er det nu, at du skal beslutte det…

Næh, næh, det er ikke for at sige, at et årsskifte gør noget som helst i forhold til det, at prioritere hver dag… Måske et lille stop op, hvor vi tænker over livet… For det er hver dag – at jeg har brug for Guds hjælp til at prioritere. Og – det vil han hjælpe os med!

“Alting har en tid, for alt, hvad der sker under himlen, er der et tidspunkt.
En tid til at fødes, en tid til at dø”
(Præd 3,2).

“Men søg først Guds rige og has retfærdighed, så skal alt det andet gives jer til tilgift” (Matt 6,33).

Det er nu, du skal beslutte, hvad du gerne vil se tilbage på, når dit liv er gået… så dit liv ikke forsvinder i travlhed med det ‘forkerte’… Og – Guds løfte står fast: Søg ham først – så vil han også hjælpe dig med dine andre prioriteter!

Og løft dit hoved i glæde! Der er ikke noget bedre end at være i det hele – med ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *