At være sammen med ham

Jeg har evigt liv – nu

Overskriften kan godt lyde lidt vild… Og nej, det er ikke fordi, at jeg er udødelig – og lever jeg længe nok, og Jesus endnu ikke er kommet igen – ja, så dør jeg en dag…

Men Jesus siger det faktisk så radikalt: “Sandelig, sandelig siger jeg jer: Den, der hører mit ord og tror ham, som har sendt mig, har evigt liv og kommer ikke for dommen, men er gået over fra døden til livet” (Joh 5,24).

Så enkelt er det. Og jeg har hørt Jesus’ ord! Jeg tror ham! – Og så har jeg allerede evigt liv – nu.

Hvordan ser det så ud? Kan man mærke det?

Ja. I alle de øjeblikke hvor Jesus fylder mig med sig selv – og jeg mærker den fuldkomne lykke sammen med ham uden at ønske mig noget som helst andet – da tænker jeg, at sådan er evigheden…

Ja, og det samvær jeg kan have med Jesus nu – det er jo det samme samvær, som jeg også vil have med ham i evigheden… vi er allerede begyndt på det….

Og trygheden i at døden – det er bare som en kort søvn; den gode søvn, hvor jeg ‘sover igennem’, som om der ingen tid er gået, fra jeg lagde mig, til jeg står op – og så er det næste: evigheden! Ham!

Åh, min elskede Jesus, det er så uendelig godt at være sammen med dig nu! Tak for smagen af evigheden – nu – jeg glæder mig til det evige liv med dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *