At være elsket

Guds engle er omkring dig

Jeg blev så glad en dag, hvor tanken blev så konkret i mit sind: Jeg er ikke alene lige nu – englene er omkring mig! Jeg får hjælp til det her – Guds engle er her og hjælper mig!

Jeg kom til at tænke på verset fra Hebræerbrevet 1,14: “Alle engle er jo kun tjenende ånder, der sendes ud for at hjælpe dem, som skal arve frelsen.”

Gud ser, hvad du står i. Gud ved, hvordan du har det. Og det er elskende, varme øjne, han ser med – han længes efter at møde dine behov, lige nu. Så han sender også sine engle for at hjælpe dig! De er omkring dig. … Åh, luk øjnene en gang… grib dette med din forestilling… lad jublen over at englene er lige omkring dig gribe dig…

Og jeg fandt et par vers mere:

“Herrens engel lejrer sig omkring dem, der frygter ham, og han udfrier dem” (Sl 34,8) – om du står i noget svært – Guds engel er ved din side! Du kommer det igennem, udfriet!

“For han vil give sine engle befaling om at beskytte dig på alle dine veje. De skal bære dig på hænder, så du ikke støder din fod på nogen sten” (Sl 91,11-12). Tænk på det, altid omgivet af engle! Englene er om dig – på alle dine veje – i alt, hvad du gør, hvor du end er, hvad du end står i. Og måske gør noget ondt – men du er alligevel båret på englehænder, så du ikke stoppes eller skades…

Ja… jeg ved ikke, hvad det hele betyder i praksis… men det ved Gud! Og du og jeg kan juble og glæde os over, at han gør det – og at englene er lige her… Hos mig – hos dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *