At blive brugt af ham

Elsker du nok til at gøre hvad som helst?

Og mit fulde spørgsmål lyder: Elsker du nogen nok til, at du vil gøre hvad som helst for at føre ham eller hende til Jesus?

Jeg mærker, at spørgsmålet gør noget ved mig… Måske rører det mest ved en masse ‘ved ikke’ – som: hvem er det lige? Hvad er det, jeg skal gøre? Er det min kærlighed, som kan flytte noget?

Men til den bibelske beretning. En lam mand. Som ikke kunne gå hen til Jesus. Men “se, der kom nogle mænd med en lam på en seng, og de forsøgte at få ham ind for at lægge ham foran Jesus. Men da de ikke kunne finde nogen steder at gå ind med ham for de mange mennesker, gik de op på taget, og gennem tegltaget firede de ham og sengen ned midt foran Jesus” (Luk 5,18-19).

Den lamme mand havde venner, som gjorde alt det, der skulle til, for at få deres ven til at møde Jesus. Ja, de var opfindsomme og gik ud over det almindelige for at få det til at lykkes…

Og Jesus “så deres tro” (vers 20). Ikke mandens tro. Måske var manden også mentalt lammet og havde opgivet.

Men disse mænd troede. De troede så meget, at de handlede. De elskede så meget, at de handlede. Og mandens liv blev forvandlet totalt.

Wau – sikke en kærlighedens og troens tjeneste!

Åh Gud, dette er en virkelig stærk historie. Gud læg en ven på mit hjerte. Vis mig hvad jeg skal gøre for at bringe ham eller hende frem for dig. Giv mig kærlighed. Giv mig kreativitet. Giv mig frem for alt et lydhørt hjerte overfor hvad din ånd inspirerer mig til. I dit navn. Amen.

2 kommentarer

  • Wenche Olga Frydenberg Aker

    ja, det er et spørsmål jeg også stiller meg selv. Når jeg ber med mennesker prøver jeg å ha nok kjærlighet i hjertet, dvs nok kontakt med Jesus. samme hvor trøtt og bekymret jeg er. Dette er viktig for meg. Den kjærligheten vi har til hverandre,, den vi har ii menigheten, det er den som må være på plass for at vi skal kunne ta imot nye medlemmer.
    Har vi den ?. det er mange i menigheten som har gjort meg vondt, og som jeg har sagt i fra til . noe har jeg ikke hatt mot til å si i fra til. Ofte fordi de har en personlighetsforstyrrelse som gjør at jeg vil tape på å si i fra. Hvordan skal vi da ha nok kjærlighet til hverandre. ? .. dette spørsmål grunner jeg på hver dag. Overtenker vil noen sikkert kalle det. Men det er et alvorlig spørsmål du stiller. Det er den kjærligheten vi har i hjertet som kommer fra Skaperen. det er den vi formidler til frelse for vår neste. Hvordan skal de ellers føle seg elsket. . Jeg har i alle år trodd at bare jeg ba nok, så ville jeg føle denne kjærlighet og glede, men desverre så er vi i blant, ja ganske ofte avhengig av at vi ber med hverandre,, også så for meg. Det var først når Gud brukte et annet menneske til å si at jeg var verdifull at jeg begynte å tro på det og tilslutt fyllt det hele mitt hjerte med kjærlighet. Agape- kjærligheten. Den alle lengter , men som vi ofte blander meg andre typer kjærlighet i vår leiting.. Gud velsigne deg med glede og inspirasjon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *