At være sammen med ham

Han åbenbarer sig – så du kan se HAM

Jeg er bare så begejstret! Endnu en gang – over dette, at jeg, uden at der er noget imellem os, kan være sammen med Jesus og se ham!

Jeg elsker det vers:

” ‘Herren’ er Ånden, og hvor Herrens ånd er, dér er der frihed. Og alle vi, som med utilsløret ansigt i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede vi skuer, fra herlighed til herlighed, sådan som det sker ved den Herre, som Ånden er” (2 Kor 3,18).

Utilsløret… kan jeg se Herrens herlighed… Åh ja, som i et spejl – spejlet der reflekterer det, som Gud viser mig fra en åben himmel…

Ja, for Gud ønsker, at jeg skal gribe mere og mere af ham… Hele tiden åbenbarer han sig selv for mig… og jeg priser ham!

Det handler om HAM! Det er HAM, jeg ønsker mig. Har jeg HAM, så har jeg svaret på alt. Og nej – det er ikke bare ord… det er virkelighed, det er sådan det er – ja, at være kristen.

… de kristne blev kaldt kristne, fordi de talte om Kristus hele tiden! De havde oplevet, hvor vidunderlig han er! Og hvor skønt livet er sammen med ham.

Sådan også nu… se på Jesus! Og bliv ved med det! Ånden vil gøre det levende, og komme og bo i dit hjerte… Og alt andet vil forandre sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *