At være sammen med ham

Guds hånd er med dig

Jabes bad: “Gid din hånd må være med mig” (1 Krøn 4,10).

Jeg elsker, når jeg oplever det, hvor jeg tænker: Det her, det var Gud! Der så jeg hans hånd i mit liv! Ja, faktisk er der ikke noget større…

Og hans hånd i mit liv har mange forskellige udtryk…

Som vi har set på de sidste par dage, så er der alle velsignelserne, velsignelserne som bliver delt med andre, oplevelsen af at leve et liv, der gør forskel, glæden over at blive koblet med andre til gensidig glæde… Alt det, som bare virker så meget større – der ser jeg Guds hånd!

Men jeg ser også Guds hånd, når jeg synker i knæ og får hans styrke… Når jeg er træt, og han giver mig hvile… Når jeg er ked af det, og han favner mig, tørrer tårerne, løfter mit blik, giver mine skridt fasthed… Når frygt bliver forvandlet til fred… Når frustration bliver erstattet af ro…

“Gid din hånd må være med mig” – “Og Gud gav ham, hvad han bad om” (vers 10).

Gud besvarer også dine og mine bønner om, at hans hånd må være med os! Hver dag. I alle livets skiftende oplevelser og omstændigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *