Ikke kategoriseret

Du kan gøre forskel – ind i evigheden

Måske var du med i går, da vi kiggede på, at Kristus betyder alt! Hvem vi selv er, betyder ingenting – men om vi er koblet med Kristus, betyder alt.

Men af Gud er du inviteret til at gøre forskel – virkelig forskel! Og sammen med ham så er det en forskel, som rækker ind i evigheden.

Paulus beskriver, at han selv bygger, fordi Gud har givet ham nåde til det: “Efter den nåde, der var givet mig af Gud”. Og han fortsætter:

“Enhver bør se til, hvordan han bygger.  For ingen kan lægge en anden grundvold end den, der er lagt, Jesus Kristus. 

Hvis nogen bygger på grundvolden med guld, sølv, ædelsten, træ, hø, halm,  skal det vise sig, hvad slags arbejde enhver har udført. Dagen skal gøre det klart, for den bryder frem med ild, og ilden skal prøve, hvordan hver enkelts arbejde er.

Hvis det, han har bygget, bliver stående, skal han få løn,  men hvis hans arbejde går op i luer, skal han gå glip af lønnen, men selv blive frelst, dog som gennem ild” (1 Kor 3,10-15).

Så ved Guds nåde kan du bygge for evigheden! Ikke som noget, du fortjener, men som dit svar på hans kald og de muligheder han ruller ud foran dig. Når Jesus er grundvolden for det, du gør – vel så simpelt sagt, at du blot giver det videre, som han har givet dig – og at du søger hans ære i alt, hvad du gør – så har det evighedsværdi.

Tak, Gud, du min glæde, vær min grundvold i alt i dag… inspirér du mig til at bygge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *