Ikke kategoriseret

Morgenmad…

Morgenmad. Med tak. Jeg er typen, der elsker min morgenmad. Havregryn med frugt og nødder på og rugfras på toppen. Det er, hvad det er, de fleste dage.

“Giv os i dag vort daglige brød” lærte Jesus os at bede i Fadervor (Matt 6,11).

Det omfatter også min morgenmad. Lige fra morgenen af minder Gud mig om, at alle mine behov er i hans hænder på denne nye dag. Igennem denne nye dag vil han mætte mig. Jeg skal ikke møde dagen tom og sulten – men fyldt med gaver fra hans hånd.

Jeg takker for min morgenmad. Og for visheden om at Gud vil være med mig i dag! Ja, jeg er fyldt i min mave – men også fyldt af ham i mit liv! Så jeg kan møde denne dag med energi og overskud. Mættet af ham.

… Ved du, jeg er bare så taknemmelig for, at Gud igennem helt almindelige dagligdags ting minder mig om, at han er her! Det fortæller mig så stærkt, at han også er med mig i alle mine almindelige dagligdags ting… og det er det, jeg har brug for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *