At være elsket

Hvad er en bedre forbindelse – til ham?

Det var en af de gange, hvor jeg så et billede – i min søgning efter et andet billede – som jeg bare måtte bruge – for det fik mig til at stoppe op. Ja, med et smil på læben… En lille eftertanke…

Stedet med stilhed… Stedet hvor alle mulige connections og kanaler ikke myldrer ind i sindet…

Er det stedet, hvor jeg har en bedre forbindelse til ham? Og hvis der sker noget sådan et sted – hvad er det så? Hvad er en bedre forbindelse til ham?

Tænk, Gud kaldte på Samuel – og han forstod ikke, at det var Guds stemme: “Samuel kendte nemlig endnu ikke Herren, og Herrens ord var endnu ikke blevet åbenbaret for ham” (1 Sam 3,7).

Så enkelt hænger tingene i al fald sammen mellem mig og mennesker: Dem jeg har bedst connection med, dem kender jeg godt. Dem jeg kender godt, bruger jeg tid med.

Så ja, stedet, hvor jeg er sammen med HAM alene, er for mig en enorm vigtig ramme… Jeg beder ham om at åbenbare sig for mig – for hvordan kan jeg ellers kende ham? Jeg spørger ham om, hvad der er vigtigt for ham at tale om i dag. Jeg slipper mine udfordringer – for hvis han rummer dem, så kan jeg også.

Den bedre forbindelse med ham betyder, at jeg ser tingene mere fra hans perspektiv… Åh ja, det lyder så stort – men det er faktisk det, der sker… ind i de små ting, i mit liv. En connection… som gør forskel for mit liv!

Og hvis du var her lige nu, så ville du have hørt et suk… et suk, hvor hele min krop gav slip, fordi den mærkede hans totale fred… glæde… connection her i stilheden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *