At være elsket

Jesus – konge

“Se, din konge kommer til dig, sagtmodig, ridende på et æsel og på et trækdyrs føl.” (Matt 21,5)

Jesus, i virkeligheden kongen over alle konger. Hersker over hele universet. Skaber. Gud. Men da han blev menneske, så lagde han sin strålende kongepragt til side… Så vi kunne se hans enorme kærlighed uden at forstyrres af en masse herlighed…

En kærlighed, som er klar til at give alt! En kærlighed, som lever i almindelige dagligdage i et simpelt liv. En kærlighed, som rækker ud til andres behov. En kærlighed, der bragte Jesus til døden på korset på Golgata…

Men Jesus var en konge! Og det kunne ikke skjules. Han kom med en udstråling så stærk – så selvom han bare red på et æsel – så blev han hyldet som konge: “Hosianna, Davids søn! Velsignet være han, som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det højeste!” (Matt 21,9) Og “den store folkeskare bredte deres kapper ud på vejen, andre skar grene af træerne og strøede dem på vejen.” (vers 8)

Hyld ham! For Jesus er konge! Og du er et kongebarn! Elsket så meget, at Jesus kom i ydmyghed for tjene dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *