At være sammen med ham

Ikke blot med mig – foran mig!

Jeg var midt i 20’erne – og på vej til Afrika. Det var spændende – så store oplevelser ventede, eventyret, arbejdsopgaver forbundet med stort behov, en anden verdensdel, sommer altid. Men jeg havde også kriller i maven – familien var langt væk, malaria og giftslanger, en ukendt verden ventede.

Midt i forberedelserne fik jeg i en andagt særligt øje på dette vers – Guds ord til mig: “Herren selv går foran dig, han vil være med dig, han vil ikke lade dig i stikken og svigte dig; vær ikke bange og lad dig ikke skræmme!” (5 Mos 31,8).

Ikke blot med mig… men foran mig…

Sådan er Gud!

Han går foran dig! Du møder ikke noget, han ikke er forberedt på. Han tager sig allerede af ting i dit liv – før du møder det. Han forbereder situationen… han forbereder dig…

Han svigter dig aldrig! Altid står han op for dig. Han vil altid hjælpe dig, åbne døre og muligheder, skabe plads, møde dig med det du har brug for til at tage det næste skridt… fremad…

Han elsker dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *