At blive brugt af ham

Kaldet – det er ved at blive foldet ud

Kaldet i dit hjerte… mærker du det?

Jeg hører din stemme – din uro… din intense jagt på at få oversat Guds kald til dig… alle de mange spørgsmål som du forbinder med kaldet og Guds ledelse: Hvem du skal gifte dig med, hvor du skal bo, hvad du skal involvere dig i? Og det er som om, det aldrig stopper… når det ene spørgsmål er landet i en virkelighed – så banker nye spørgsmål på… Åh, får jeg nu udlevet Guds kald til mig… eller misser jeg det ved forkerte valg…?

Kaldet i dit hjerte! Fryd dig over det! Dit ønske om at være en del af noget større, din længsel efter at være tættere på Gud, din brand efter at andre må kende ham… Tak Gud, at du kan mærke ham i dine drømme!

Men jeg hører også din frustration… at du ser så stor en afstand mellem dine drømme og din virkelighed…

Gad vide, hvad Gud ser? Har du tænkt på det? Spurgt ham om det?

Jeg tænker på den kærligste far… Han slipper dig aldrig! Han er i fuld gang. Ja, “kaldet” til dig er ved at blive foldet ud. Han elsker dig, og han arbejder på, at din hvile i hans kærlighed bliver det største i dit liv. Alt i dit liv har betydning for ham – ja, lige ind i “kaldet” – han er aktiv med alt, hvad dine dage indeholder, så de bidrager til, at du foldes ud som en blomst i sin skønneste blomstring… I glæde… til glæde for dig… til glæde for andre… og som et stærkt vidnesbyrd om skaberen…

Ja, jeg ved godt at mine ord er fattige… men jeg vil bare så gerne sige til dig: Gud er Gud! Han elsker dig uendelig højt! Selvfølgelig misser han ikke kaldet til dig…

Så sagt så kærligt som du kan forestille dig: Lad Gud være Gud! Stol på at han kan oversætte alle omstændigheder til det, han vil i dit liv. Grib dette enkle: Jesus er svaret! Søg ham, fokuser på ham, tjen ham i småt som stort der ligger foran dig lige nu – i dag. Og følg ham på samme måde i morgen. Han vil lede dig!

“Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer til tilgift” “Jeg vil lære og undervise dig om den vej, du skal gå, jeg vil give dig råd, mit blik er rettet mod dig” (Matt 6,33; Sl 32,8).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *