At være sammen med ham

Sådan bliver du det lykkeligste menneske

Her kommer konklusionen med det samme: De lykkeligste mennesker er dem, som ikke lever for sig selv men for andre.

Det står fx sådan her:
“Den gavmilde får selv stillet sin sult,
den, der giver andre at drikke,
får selv stillet sin tørst.”

(Ord 11,25)

“Det er saligere at give end at få” (ApG 20,34).

Her møder vi den glæde, vi oplever, når vi glæder andre.

Og så et vers mere – til dig, når lykken ikke står forrest, tværtimod er du der, hvor du oplever livet tungt, og du føler dig mega træt: “Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile. Tag mit åg på jer, og lær af mig, for jeg er sagtmodig og ydmyg af hjertet, så skal I finde hvile for jeres sjæle. For mit åg er godt, og min byrde er let.” (Matt 11,28-30).

Nu går vi mere grundlæggende til værks… bare fordi du i dit travle program får presset det ind at give en gave her og der – så mærker du ikke bare lykken gennemskylle dig…

Jesus indbyder dig til noget mere: Sammen med ham. Og det er i korthed bare det.

Det store er, at han indbyder til et liv sammen med ham. En tjeneste sammen med ham. Ja, et liv hvor du ikke bare lever for dig selv, men for noget der er større, til velsignelse for andre.

Men det er sammen med ham. Altid sammen med ham. Med åget der holder jer tæt sammen ligesom to okser der arbejder sammen under et fælles åg. Det er at være sammen med ham om småt som stort.

Sammen med ham er du fyldt op. Sammen med ham kommer ideerne til at være noget for andre fra ham. Sammen med ham slipper du bekymringerne. Sammen med ham er hvilen dybere og energien større.

Sammen med ham – så er du virkelig det lykkeligste menneske – og den lykke flyder bare over til andre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *