At modtage

Jeg vil noget mere – vil du være med?

Først vil jeg gerne sige, at jeg faktisk synes, at jeg oplever Gud rigtig meget i mit liv. Han er nærværende og tilstede, han leder, han velsigner, han kobler mig med mennesker, åbner sit ord for mig, ændrer min sindstilstand og mere endnu…

MEN – nogen gange løftes mit perspektiv til noget MERE… Altså fornemmelsen af, at Gud kan give meget mere. Tanken om, at jeg virkelig vil sætte ham FØRST, for hvorfor skulle jeg dog gå glip af det mere, som han ønsker at give mig. Hvorfor japper jeg bare ud og ind – hvis jeg ved at stoppe op kunne MODTAGE meget mere af ham?

Ja, MODTAGE. Jeg ved det allerede – Gud giver mig alt! Han fylder mig til overflod.

Og det er bare det, jeg vil – stoppe op – og MODTAGE.

Vil du ikke være med? Vil du ikke stille op til at være MODTAGER af alt det, som Gud længes efter at gi’? Se det lige for dig – Gud, som længes efter at gi’ – og han har svært ved at finde nogen, som vil MODTAGE!!! Det er da bizart.

Jeg stiller op! Ja, jeg stiller op Gud! Jeg er lige her! Jeg vil gerne modtage alt det, som du vil give. Alt det mere, som jeg kan mærke, du har… jeg er lige her…

… og Gud, gør det nu enkelt for mig – for os… Nogle gange ryger vi i vi-skal-lige-fortjene-det-selv grøften. Vi tror, vi skal fortjene det ved laaange bønner (uden nerve) eller (kedelige) bibelstudier! Du er jo liv! Du er glæde! Og du spørger bare, om vi vil MODTAGE! Yes, far, det vil vi – på din forunderlige, kærlige måde – måden som virkelig er MERE!

Sådan! Gud vil gøre det!

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

“Han, som ikke sparede sin egen søn, men gav ham hen for os, vil han ikke med ham skænke os alt?” (Rom 8,32).

Gør sådan for at MODTAGE – bed denne enkle bøn: Tak, Gud, fordi du giver mig alt med Jesus. Tak fordi du gør langt udover, hvad jeg beder om eller forstår.

[Undskyld – men jeg elsker bønner fuld af nerve, for der er Kristus! Jeg elsker bibelstudier fulde af liv og passion, for der er Kristus!]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *