At være elsket

Jesus mødte mig som den gode hyrde

Stille morgen. Det er godt at stå op og møde min gode hyrde. Jeg har brug for ham.

“Jeg er den gode hyrde” (Joh 10,11), siger Jesus.

Han er der, den morgen, hvor jeg føler mig træt, i underskud, usikker.

Han er der, den morgen, hvor det bare er så rart at tænke på, at han vil lede mig – som et lille får… Og ja, hvem har i grunden nogen sinde forventet af et får, at det skulle vide noget som helst…?

Jeg hører hans ord til mig: “Jeg er kommet for at give fårene liv og rigeligt af alt” (vers 10) – ja, jeg mærker ordene indeni! Åh, min Jesus, du vil give mig alt det, som jeg ikke har… og føler manglen af…

Dagen ser efterhånden tryg ud – sammen med ham. Hyrden – og mig, fåret.

Jeg slår op til salme 23… hyrdesalmen… Jesus, jeg ønsker endnu mere af dig, hvisker jeg!

Mit hjerte suger ordene ind:

“Herren er min hyrde, jeg savner ingenting”nej, ingenting, for du vil møde mig i mit savn… og så er der intet savn…

“Han giver mig mod og viser mig vej, den rette mig”åh, Gud, du vidste, at det lige er det, jeg har brug for i dag… dagen, hvor min frygtsomhed overstiger mit mod… pyha, godt at det ikke er mit mod, som skal klare det hele…

“For du er med mig, du er min hyrde, du gør mig tryg”amen, Gud, ja, så har jeg ikke brug for andet! Når jeg har dig, så har jeg ALT! Jeg mærker dit ALT – og min tomhed fyldes så rigeligt… min usikkerhed smelter i dit nærvær og jeg mærker fred… tryghed…

Den gode hyrde… han er her for dig… lige nu! Han elsker dig! Og sammen med ham så bliver dagen bare en anden!

(Bibeltekst fra Bibelen 2020)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *