At være elsket

Det bedste kommer – mere elsket!

Det bedste, der kommer, handler ikke kun om evigheden, men også om dette liv. Årene, der ligger foran dig, vil indeholde mere fryd, end årene der ligger bag. Af denne ene grund: Du vil stadig lære Jesus bedre at kende! Du vil stadig erfare mere af hans kærlighed! Du vil have oplevet flere af hans velsignelser!

Måske læser du det med en vis vantro, for, hvordan kan det dog være muligt? Og ja, det står i skærende kontrast til, at vi også ser døden æde sig ind i vores kroppe. Det er fuldstændig anderledes end livet i en kultur, hvor vi ønsker os evig ungdom! Og hvem ønsker for øvrigt, at få smerter og dårlig hukommelse, afhængighed ift. ting man ikke kan mere, at se flere og flere rynker i spejlet, og at opleve ungdommen flyve videre, uden at man kan flyve med…?

Ja, det er et Guds mirakel! Paulus siger det sådan her: “Derfor bliver vi ikke modløse, for selv om vort ydre menneske går til grunde, fornyes dog vort indre menneske dag for dag” (2 Kor 4,16).

Hallo! Det er et løfte! Gud, forny mit indre i dag… Lad din kærlighed skylle igennem mig… lad mig stråle af den… lad andre mærke den tiltrækningskraft som kommer fra dig…

Og Bibelen har fortællinger om mennesker, hvor store og fantastiske ting skete til sidst i deres liv. Fx Moses hvor hans egentlig kald begyndte, da han var 80. Eller Kaleb, som indtog en by, da han var 85 – og faktisk på mirakuløs vis var lige så stærk, som da han var 45 (Jos 14,8)! Og Abrahams tro voksede op igennem årene.

Du Guds elskede – lad Gud vækste dig for altid! Lad hans fryd fylde dig i dag – og mere og mere! Gå med ham i hånden ind i troskæmpernes rækker. Lad hans mirakel favne dig, det levende ord gribe dig, troen lede dig og hans uendelige kærlighed forvandle dig!

Bare begynd i dag… og lad dagene komme med endnu mere fryd…

Gud – dette er dit! Det sker ikke uden dig! Men med dig – så sker der mere, end jeg kan forestille mig… Tak! Jeg lovpriser dig af mit hjertes glæde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *