At være elsket

Jesus loves me…

“Jesus loves me this I know…” Jeg elsker den sang! Jeg elsker at sidde og synge den langsomt, mærke ordene, mærke den enkle, barnlige tillid i sangen, mærke at det fylder mig, fortælle ham at jeg ved, at han elsker mig…

“… for the Bible tells me so” Ja, når jeg læser i Bibelen, så mærker jeg, at han er mig nær… og at han elsker mig. Det der med at mærke, det er bare noget, der sker… Helligånden oversætter nemlig det, jeg læser, så jeg kan mærke, at Jesus siger det til mig – og at han er personlig med mig, fordi han elsker mig. Det er altid så stærkt!

“Little ones to Him belong, they are week but He is strong!” Jeg er lille… jeg har bare så meget brug for ham! Hele tiden… Og – han er stærk! At koble med ham – det er simpelt hen løsningen!

… og jeg ved, at han elsker mig! Han vil gerne koble med mig! Hver dag, hele tiden!

… så nynner jeg videre… Jesus loves me this I know… vær med på den… Må Gud i dag fylde dig med bevidstheden om, hvor højt Gud elsker dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *