At være elsket

Gud vil, at du skal se

Åndelig blindhed. Et kendt fænomen. Ikke kun de andre. Igen og igen ønsker vi, at Gud er tydelig – ja, tydeligere med sin ledelse ind i vores liv…

Jeg læste denne lille beretning om Jesu møde med en blind mand. Bartimæus, hed han. Han råbte og skreg: “Davids søn, Jesus, forbarm dig over mig!” (Mark (10,47). Og Davids søn, det var et andet udtryk for Messias, den lovede frelser – ja, Guds søn.

Bartimæus havde hørt om Jesus. Han havde hørt om alt det forunderlige, han havde gjort – for andre. Og nu hørte han, at Jesus var på vej forbi ham… Men han så ham ikke… For han var blind…

Har du hørt om Jesus? Har du hørt om det, han har gjort for andre? Længes du efter at han skal gøre noget for dig? Længes du efter at se ham? Længes du efter at se Gud, frelseren i dit liv?

Jesus hører og ser Bartimæus. Og selvom andre forsøger at neddysse denne råbende tigger, så stopper Jesus op og siger “Kald på ham!” Og til Bartimæus siger han: “Hvad vil du have, at jeg skal gøre for dig?”

Det er overhovedet ikke et svært spørgsmål. For han kan jo ikke se. Så Bartimæus svarer med det samme: “Rabbuni, at jeg må kunne se!”

Begynd dit liv med Jesus lige der! Bed om, at du må se! Se Jesus… og faktisk, når du ser ham, så ser du på en måde alt… for når du ser ham, så falder alt andet på plads: For Jesus er med! Han har en vej! Han går den sammen med dig! Han elsker dig! Og han åbner dine øjne, så du kan se!

Jeg tror, han længes efter at åbne dine øjne… han længes efter at møde din længsel… Kald på ham – han vil åbenbare sig for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *