At være sammen med ham

Du skal høre Herrens vejledning

Ja, Gud har lovet dig: “Han viser dig nåde, når du råber til ham; når han hører det, svarer han dig” (Es 30,19). Bed – og du skal få svar!

Et tydeligt svar… måske ikke bare nemt… måske gør det rivende ondt på vejen derhen… Men Gud har ikke forladt dig! Og han svarer dig!

“Herren giver jer ulykkesbrød og trængselsdrik;
men din vejleder vil ikke mere holde sig skjult.
Med egne øjne skal du se din vejleder.
Med egne ører skal du høre
et ord, der lyder bag dig:
‘Her er vejen, den skal I følge’!’ “

(Vers 20-21)

Måske kan man endda sige ud fra verset, at selvom vi er i ulykke – så møder Gud vores sult med sit brød. Og selvom vi er i trængsel – så giver Herren os lige der en drik, der vil slukke vores tørst. Ja, ulykke og trængsel er rædselsfuldt – men Gud er ikke borte!

Og han siger, ja han lover, at som svar på vores bøn – så vil han åbenbare sig, så vi ser ham i vores liv – ikke bare som en Gud langt borte, men som en Gud helt tæt på, der vejleder os.

Med vores egne sanser, med vores egne ører vil vi høre, ja, vi vil vide, at nu er det Helligånden, som taler til os og leder os skridtene frem! Hvilken glæde, ja, hvilken fred!

Tak, kære Jesus. Åbn mine øjne at jeg kan se, og åbn mine ører at jeg kan høre. Vis mig din vej! Fortæl mig hvad jeg skal gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *