At være elsket

Op af den mørke jord

Det var vinter. Jorden var så mørk og kold. Og så kommer foråret! Et festfyrværkeri af farver og former.

Tænk – op af den sorte jord kommer den hvide, sarte vintergæk, lilla og gule krokus og senere den hvide, lette anemone, som mange steder dækker hele skovbunden som et yndigt tæppe. Og vi kunne finde mange flere…

Men det er det med, at den skønhed og duft kommer op af den mørke, kolde jord. Jeg mener, det bliver nærmest endnu mere fantastisk, hvis vi tager det med som et billede over i menneskelivet… Hvem ville forvente, at noget smukt kom ud af et mørkt og trist menneske? Hvem ville tro, at det mørke sind nogen sinde kunne stråle af glæde? Eller at bekymring og uro kan blive erstattet af fred?

Men Jesus er som en sol for os…

“For Herren er sol og skjold,
Herren giver nåde og ære.
Dem, der vandrer i oprigtighed,
nægter han intet godt.”

(Sl 84,12)

Med sin kærligheds sol varmer han dig! Han elsker dig – og under hans kærlighed vil du blomstre. Ja, hvor mørkt det end må se ud… så kommer miraklet, når hans kærlighed bliver ved at varme dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *