At være elsket

Mød dagen – elsket

Ja, slå øjnene op til en ny dag – og tænk: Gud elsker mig! Jeg er elsket!

Jesus sagde dette: “For således elskede Gud verden, at han gav…” (Joh 3,16). Gud elsker – Gud giver! Så du vågner op til en ny dag for at modtage. At du er elsket af Gud, betyder, at Gud vil give dig noget i dag.

Vi fortsætter i verset: “For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn.” Det gælder også for i dag – at Gud giver sig selv til dig. Han giver dig sin tid og opmærksomhed. Han lytter til dig. Han vil gerne bruge sin kreativitet for dig, favne dig med sin kærlighed.

“For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.” Ja, det er et forunderligt perspektiv: Du er skabt til noget større! Du er skabt til evigheden! Du er skabt til at være det sted, hvor Gud er, hvor der ikke er sorg eller smerte, træthed eller død. Du er skabt til at blive elsket af ham – for evigt.

Det gør også forskel i dag… At være elsket af ham, gør at vi heller ikke i dagligdagen bliver fortabte overfor eller i noget. Gud har løsninger og veje videre – uanset hvad du står i.

Han elsker dig! Så højt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *