Hvad jeg vil sige til dig, som føler dig tom indeni

Gud, jeg er tom indeni… Det var mig, som bad den bøn… Gud, jeg længes så meget efter, at du fylder mig med din kærlighed… fortsatte jeg… knælende for ham…

Mit sind hang ved dette vers: “Guds kærlighed er udgydt i vore hjerter ved Helligånden, som er givet os” (Rom 5,5), det åbnede sig op – og jeg vil sige til dig, som føler dig tom indeni:

Gud er alt, hvad du behøver.

Virkelig?

Ja. Gud vil fylde dig med sin kærlighed. Med sig selv. Med sin søde tilstedeværelse gennem sin Helligånd. Du er ikke afhængig af et eneste menneske, for at føle dig elsket og værdifuld. Dit liv vil ikke fortsætte som sammenbrudt og nedbøjet, fordi du har oplevet svigt af mennesker. GUD ELSKER DIG!

Ja, jeg ved det… lige her står det som ord på en hjemmeside… Men – det er ikke bare ord. Når Gud gør noget med sin Ånd i dit hjerte, så mærker du kærlighed i virkeligheden. Fred. Glæde.

Hvordan? råber dit hjerte måske…

Bed.

Bed med verset ovenfor foran dig: Gud, du må gøre det… mit hjerte er helt tomt… jeg er følelsesmæssigt udmattet… tom… fuld af længsel og smerte… Og nu takker jeg dig, at du vil fylde mig med din kærlighed!

Og bed med dette vers foran dig: “Gud viser sin kærlighed til os, ved at Kristus døde for os, mens vi endnu var syndere” (vers 8). Jesus, du har allerede vist den kærlighed til mig… Jesus elskede mig virkelig så højt… og her kommer jeg, uden at skulle fortjene noget som helst… mit store behov er alt, hvad du ser… og du fylder mig. Tak, dyrebare Jesus, tak!

OK, Gud… resten er dit!

Skriv et svar