At være sammen med ham

Se – et nyt år

Ja, se et nyt år! Og ved begyndelsen af dette år, indbyder min Gud mig til at se:

“Se, i mine hænder har jeg tegnet dig,
dine mure har jeg altid for øje.”

(Es 49,16)

Du er så kær for mig. Jeg har selv skabt dig. Jeg har fyldt dig med evner, som du kan folde ud. Jeg har fyldt dig med behov og følelser, som kan finde resonans sammen med andre mennesker. Jeg fyldt dig med muligheden for at elske, for at gøre forskel for andre mennesker.

Jeg har tegnet dig… forunderlig og unik… Jeg elsker dig så meget!

Alt, hvad jeg har lagt af muligheder i dig – vil jeg hjælpe dig med at folde ud. Alle dine længsler vil jeg møde.

Jeg har altid dine mure for øje. Hvad der sker med dig, betyder noget for mig. Jeg passer på dig, ja aktivt, så du kan vokse og trives.

Og jeg svarer min kære Jesus:

Tak, min elskede Jesus. Jeg ønsker mig dig og din nærhed hver dag i dette år!

Når 2021 er omme vil jeg gerne se tilbage på et år sammen med dig… hvor jeg lærte dig lidt bedre at kende… hvor jeg mærkede dig mere… Jeg vil gerne se begivenheder, der stikker op, hvor du var tydelig…

2021 – se, et nyt år! En gave fra Gud. Som han vil være med til at folde ud i vores liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *