At være sammen med ham

Slank på ét sekund…

Slank på ét sekund… var overskriften på bogen… Det er da virkelig et vidunderligt budskab – uanset om man kæmper med få eller mange kilo… Jeg kiggede efter bogens pointe. Det var beslutningen. Det svære er ikke at tabe sig – det svære er beslutningen om at gøre det… Og selve beslutningen – den kan du faktisk tage på ét sekund…

Frelst på ét sekund… Ja, der er en parallel. Om du lige nu, i dette sekund, tager imod ham, som kom “for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv” (Joh 3, 16) – så er du frelst, nu!

Vidunderligt!

Og så er der noget, der følger efter… Der er nogle skridt at gå med mad og motion for at kiloene rasler af… Og der er nogle skridt at gå i denne verden, før vi er frelst hjemme med Gud i evigheden… Det er processen…

Og – Gud har lovet os, at han er med os hele vejen! Åh ja, beslutningen skal måske også bekræftes undervejs… når vi falder i med den ene plade chokolade (eller med den ene plade chokolade plus… plus… plus…) – så må vi igen tage beslutningen ind… Ligesom vi også i kristenlivet kan fortvivles over os selv og nogle mindre gode valg… til igen at bekræfte, at vi har taget imod ham, som har lovet os:

“Han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Kristi Jesu dag” (Fil 1,6).

Så husk – når du falder i… du er aldrig mere end ét sekund fra at have ham fast i hånden igen…

Kære vidunderlige frelser – TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *