At være sammen med ham

Jeg dummede mig

Øv. Kender du det? Situationen, hvor man ikke helt fik sagt det, så klart som man ville. Følelsen af, at man måske ikke kom helt udover rampen. Eller følelsen af, at man måske var på grænsen af at love mere, end man kan holde. Eller at man bagefter en snak opdager, at man faktisk er uenig – selvom man sagde sig enig.

Øv.

Min Gud, jeg er ked af det. Jeg dummede mig! Jeg skulle ikke have sagt det…

“Når han snubler, falder han ikke omkuld,
for Herren støtter ham.”

(Salme 37,24)

Og Gud taler til mit hjerte…

Jeg er lige her. Vær ikke bange. Vi tager skridtene videre herfra. Det her er slet ikke for stort for mig. Jeg skal nok lede dig igennem – også det, som du ikke forstår.

Jeg er i øvrigt en ekspert i nye begyndelser… Vær tryg, kære du! Der er en skøn vej frem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *